WIN WIN WIN WIN WIN WIN

Oftwel: Win the 200th Burr Elm RV8 gearknob.

Iedereen die een pookknop van Terry Starkey heeft gekocht weet natuurlijk het verhaal erachter.

Toen Terry zijn le Mans groene RV8 in 2004 kocht, vond hij de licht versleten lederen pookknop toch wel magertjes afsteken tegen de rest van het interieur dat is voorzien van een Iepenwortel gefineerd dashboard, en idem deur lijsten. Na een vruchteloze speurtocht waarin hij op zoek ging naar een passende houten vervanger voor zijn pookknop, zat er niets anders op dan er eentje te laten maken. Samen met vriend en RV8 enthousiasteling John Cumming ging hij aan de slag om een ontwerp, en twee exemplaren te laten maken door een lokale bedreven houtdraaier. Een bevriende ingenieur ontwierp de speciale aluminium insert voorzien van een kraag waaromheen de lederen pookhoes getrokken kon worden. Deze eerste twee pookknoppen trokken de nodige belangstelling, en al snel bestelden mede RV8 eigenaren (mijzelf inkluis) een Terry Starkey Burr Elm RV8 gearknob.Tja, en hoe de rest verliep spreekt voor zichzelf! Al snel werd het totaal van 100 pookknoppen bereikt waarvan het 100 ste exemplaar aan Terry werd uitgereikt. Nu, inmiddels 10 jaar nadat Terry zijn RV8 kocht is het aantal van 200 pookknoppen bereikt. Zoals iedereen weet ging een gedeelte van de opbrengst naar het Mac Millan Cancer Support.

The Ultimate Gearknob !!

The Ultimate Gearknob

Deze 200ste  speciale pookknop wordt als prijs voor een loterij ingezet, waarvan de opbrengst ook weer aan het Mac Millan Cancer Support zal toekomen. U kunt deelnemen door een mail direct aan Terry te versturen via deze website. (U ziet onder aan dit artikel een enveloppe,  en als u daarop klikt wordt er een mail verstuurd. Geef daarbij duidelijk aan hoeveel loten van 10,- Engelse Pond u wilt bestellen. (Let op maximaal 3 loten per persoon)

NB; Dit mailtje gaat direct naar Terry, zonder tussenkomst van de RV8 NL site. U dient uw mail dus in het engels te versturen. Doet u dit liever niet dan kunt u ook een mailtje versturen aan de RV8 NL site door onder aan de pagina op het envelopje te klikken. Wij zorgen dan dat dit bij Terry terecht komt.

Update :

De loterij is inmiddels dik achter de rug, en de gelukkige winnaar getrokken.

 

Dit is John Deed uit Suffolk met zijn Nightfire Rode RV8 uit Suffolk. Er is in totaal £2280,- opgehaald voor nummer 208 en 200. Namens Terry dank voor alle giften!

 

 

 

 

Share →

Leave a Reply