April 2016

Beste RV8 liefhebbers,

Het pinksterweekend komt alweer in zicht en wij zouden het bijzonder leuk vinden om een mooie toertocht te maken door het rivierenland op tweede Pinksterdag. Lekker genieten van het geweldige landschap in onze mooie auto’s.

We willen beginnen met een kopje koffie met zelfgebakken appeltaart (slagroom naar keuze!) bij Evert thuis in Veenendaal.

Daarna vertrekken we voor een tocht van ongeveer 80 kilometer, over de Veluwe en door de Betuwe. Onder andere langs de uiterwaarden met vanaf de dijk een prachtig uitzicht over de rivier. Met het pontje steken we de Neder-Rijn over om aldaar te genieten van een eenvoudige lunch in het Veerhuis in Opheusden.

Het VeerhuisEen prima gelegenheid om de stoelen eens bij elkaar te schuiven, een babbeltje te maken bij elkaars auto, of kennis te maken met onbekende eigenaren. Daarna vervolgen we onze toertocht om uiteindelijk weer te eindigen bij het vertrekpunt. Onderweg brengen we een bezoekje aan het Streekkundig museum . We sluiten de dag af met een kleine snack en een drankje. Mocht het enthousiasme groot genoeg zijn dan kunnen we in plaats daarvan een gezellig restaurantje in Veenendaal opzoeken, en met een lekker etentje de dag afsluiten. (bijvoorbeeld in Restaurant Mucha met voldoende parkeergelegenheid)

Lijkt het je wat? Laat ons dan zo snel mogelijk weten of je mee gaat, want we willen voor een soepel verloop van de dag alvast reserveringen maken.

De kosten bij een opkomst van 20 equipes bedragen €22,- p/p.

Hierin zijn inbegrepen:

Koffie en gebak bij aankomst

  • Koffie + Lunch Restaurant Het Veerhuis (extra drankjes voor eigen rekening)
  • Pontveer
  • Entree Streekkundig museum
  • Rallyschild met opdruk RV8 Cunerarit 2016

Laat even weten via de mail of website (enveloppe onderaan de pagina bij ‘contact’) of je mee wilt rijden, en met hoeveel personen. En vergeet niet 16 Mei 2de PINKSTERDAG  te reserveren. Neem goed weer mee want wij hebben er zin in!!

Evert Aartsen & Caspar Hendrix

 

Share →

Leave a Reply