caribbean blueWelkom op de RV8 site. Deze site is voor en door MG enthousiastelingen opgezet. Geen club, geen ballotage. Een site voor iedereen die een MG RV8 bezit, zoekt, koestert, of heel misschien kwijt wil.

Maar ook voor de autofielen die geen RV8 beperking hebben, en eigenlijk alles wat maar enigzins bestuurbaar is over ‘s lands wegen voortstuwen. Kortom een verzamelplaats aan wetenwaardigheden die over de MG RV8 gaan, maar zeker niet de beperking van slechts één merk op wil leggen. Een autofanaat ziet zich immers niet beperkt tot één auto, en dat zal voor velen van ons gelden.

Het gaat bij mij om de techniek. En ondanks dat ik jarenlang een MG (pré 1980) heb gehad, heeft het bezit mij niet half zo veel plezier gegeven als ik nu heb met de RV8. The Ultimate staat er op de website. Uitgekristaliseerd. De RV8 is een cumulatie van techniek, styling, en het ‘ouderwetse sportwagen’ gevoel. Auto’s als deze zijn passie. De herkenbaarheid van onderdelen die al jarenlang zo mooi zijn, maakt de RV8 tot de nieuwe, “The Ultimate”.

Wij wensen elke bezoeker veel kijk-, en leesplezier, en zien elke reactie met belangstelling tegemoet. Iedereen die wilt reageren kan dit doen door zijn of haar reactie aan een bericht te koppelen. U kunt ook een eigen artikel insturen, of een onderwerp starten. Het wijst zich vanzelf. Het enige wat u hoeft te doen is inloggen.